Steenstrips wanden

Of u nu in Pompeï naar de opgravingen gaat kijken of een bezoekje brengt aan Parc Guell in Barcelona, steenstrips zijn al eeuwen oud. Het waren en blijven een bijzonder mooie vorm van wand- en vloerbekleding.

Ook in de tuin wordt het wel toegepast op bijvoorbeeld bistro tafeltjes, of een betonnen bank etc. Bent u hierdoor geïnspireerd geraakt of wilt u gewoon wat anders in uw badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte waar u gaat tegelen? Dan kunt u met steenstrips de prachtigste effecten bereiken. Zelfs in geraffineerde design badkamers kunt u werken met steenstrips, in een strakke, moderne uitvoering.

steenstrips wandenOver het algemeen is het prijskaartje wat hieraan hangt ook wat hoger, maar u kunt wel nagaan, dat steenstrips in de fabriek wat meer kosten om te vervaardigen dan traditionele tegels. Wordt het toch wat te duur voor uw portemonnee dan kunt u ook enkele tegels aanwenden om alleen een accent aan te brengen in bijvoorbeeld dezelfde kleurstelling als uw normale tegels. U kunt veel verschillende effecten bereiken met deze tegels aangezien ze in vele kleurstellingen worden aangeboden.

U kunt kiezen voor steenstrips met daarop mozaïek in gemengde kleuren, maar ook gewoon effen of telkens dezelfde kleine steenstrips op de tegels geven toch een heel mooi effect, doordat er tussen de steentjes wat afstand zit die u mooi kunt afwerken met een smalle voeg. Dit geeft een prachtig luxe resultaat, wat er uit zal zien alsof het met veel zorg is uitgekozen en aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *